Recrutare IT

Conceptia noastra

AMS Human Resources activeaza in majoritatea oraselor din Romania din locatiile noastre din Bucuresti, Cluj, Oradea si Timisoara.

Recruiterii nostri IT iau in considerare asteptarile si experienta fiecarui candidat si le ofera cele mai interesante oportunitati din domeniul IT.

Suntem o echipa tanara, entuziasta si orientata spre rezultate, cu abilitati tehnice si concentrati pe furnizarea si conectarea oamenilor cu job-urile potrivite.
In experienta noastra in recrutarea IT, am inchis cu succes proiecte care includ o gama variata de pozitii tehnice care utilizeaza diverse tehnologii.

Pasii care definesc conceptia noastra in ceea ce priveste recrutarea IT:

  • Identificarea nevoilor partenerilor nostri, pornind de la obiectivele pe care vor sa le atinga;
  • Sourcing & Headhunting, folosind baza noastra de date si reteaua sociala pentru a va oferi candidatii potriviti;
  • Interviul de selectie, in timpul caruia avem o discutie cu candidatii bazata atat pe nevoile companiei, cat si pe cele ale candidatului si care include cunostinte tehnice si competente personale. Astfel, vom vedea in ce masura exista o potrivire intre candidat si candidat.
Joburi actuale in IT
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png
Cauti personal?

Obtine o oferta de pret!


//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.