Firma de recrutare in Timisoara

AMS Human Resources Srl.

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/team-rounded-maria.png

Maria Palaghia
Talent Acquisition Specialist
Telefon: +40-775-593-037
Email: maria@ams-hr.ro

Oferim servicii de recrutare in TIMISOARA, judetul Timis.

In mai bine de 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, oferim clientilor nostri posibilitatea prezentei noastre permanente acolo unde acestia au nevoie de noi: Timisoara

Agentia noastra ofera servicii de recrutare personal, coaching, consultanta organizationala, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!

Clientii nostri despre noi

In conditiile cresterii economice din ultimii ani, ceea ce parea aproape de neinchipuit in anii crizei financiare 2009 - 2012, si-a facut aparitia, si anume un deficit de forta de munca pe majoritatea domeniilor si palierelor de calificare. Cu siguranta, cea mai afectata zona la nivel national in acest sens este partea de vest a tarii, judete ca Timis, Arad, Bihor, resimtind din plin aceasta necesitate, indeosebi la nivelul centrelor urbane Timisoara, Arad, Oradea. Desigur, nivelul scazut de somaj, spre inexistent, a ramas la fel in toti acesti ani in capitala tarii, ceea ce a constituit si reprezinta in continuare o situatie mai putin concludenta pentru dinamica fluctuanta chiar si a marilor centre urbane, cum este Timisoara.

A-ti gasi clienti, piata de desfacere, furnizori constanti si de calitate au fost si raman coordonate esentiale pentru orice afacere sanatoasa. La acestea, adaugam acum, mai mult ca oricand, a-ti gasi personal, angajati si colaboratori de calitate. In anii anteriori crizei financiare, piata, in cvasi majoritatea domeniilor ei, nu se dovedea atat de exigenta si concurentiala. Lucrurile nu mai stau la fel. In conditiile in care diferentele de calitate intre produsele similare oferite de companii concurente s-au redus simtitor, si un multe cazuri de asemenea si diferentele de pret/cost, a reusi sa atragi si sa mentii angajati valorosi care pot construi relatii de incredere si stabile cu piata/clientii carora te adresezi, a devenit un factor cheie.

Timisoara, mai mult decat orice alt centru urban din Romania, beneficiaza pe de o parte de avantajele de a se afla la granita de vest a tarii, ceea ce inseamna posibilitati logistice crescute in relatiile cu companiile multinationale din Europa, dar pe de alta parte, intampina dificultati in identificarea de forta de munca calificata si motivata. Aflata in varful concurentei si la nivel universitar, Timisoara a fost printre primele centre care a inteles ca pregatirea academica trebuie sa raspunda unei cerinte stabile si de durata din partea pietei muncii. Ca atare, Universitatea Politehnica Timisoara, spre exemplu, prin Facultatea de Automatica si Calculatoare, raspunde unei nevoi constante de specialisti IT pe care marii angajatori ca Siemens, Continental, Hella au avut-o si o mentin.

Timisoara a reusit sa treaca anii de criza mai usor decat alte mari centre, chiar decat unele aflate de asemenea in partea de Vest, cum ar fi Oradea sau Cluj. Marii angajatori, iar aici nu vorbim doar despre industria IT, cum ar fi Flextronics, Zoppas, TRW, companii multinationale cu importante unitati de productie in Timisoara, au mentinut o cerere constanta de forta de munca.

Punem la dispozitie servicii avansate de recrutare, selectie si evaluare inclusiv prin biroul nostru din Timisoara.

Revenind in prezent si la nevoia de angajati motivati si calificati in domeniile in care activeaza, Timisoara se prezinta pe un trend ascendent de crestere economica, precum si o tendinta de atragere de personal atat din zonele rurale invecinate cat si din judetele limitrofe judetului Timis, mai sarace, cum ar fi Hunedoara, Caras Severin. Concurenta intre companiile cu acelasi obiect de activitate si aceeasi piata de desfacere nu mai este astfel doar pentru clienti, pentru obtinerea satisfactiei si fidelitatii acestora, ci a devenit la fel de mult, pentru angajati, pentru satisfacerea si fidelizarea acestora. Cheia unei afaceri de succes, sta acum pe cat de mult in atragerea clientilor, pe atat de mult, in atragerea candidatilor viitori angajati.

Te asteptam la biroul nostru din Timisoara!

 Adresa: Strada Palanca 4 (et. 1. birou 06) Timișoara 300048

 Telefon: +40-356-172-748

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/timisoara.jpg
Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.