Firma de recrutare in Oradea

AMS Human Resources Srl.

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/team-rounded-teodoratus.png

Teodora Tus
Branch Manager
Telefon: +40-772-239-431
Email: teodora@ams-hr.ro

Oferim servicii de recrutare in Oradea, judetul Bihor

In mai bine de 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, oferim clientilor nostri posibilitatea prezentei noastre permanente acolo unde acestia au nevoie de noi: Oradea, jud. Bihor.

Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!

Clientii nostri despre noi

Odata cu aparitia crizei financiare si, ulterior, a celei economice in Europa si Romania, prima reactie a multor firme si antreprenori de nivel mediu si mic a fost restrangerea activitatii, a prezentei pe piata, a numarului de clienti. Aceasta este o forma de control a pierderilor, dar este una care poate provoca mai mult rau decat bine.

Din punctul nostru de vedere, dificultatile economice au adus cu ele si nevoia unui plus pentru gestiunea optima, eficienta a unei afaceri. Astfel, nu mai este suficient doar procesul de vanzare si controlul indeaproape a etapelor acestuia, pana la final, ci acum, mai mult ca oricand, este necesar controlul costurilor si a resurselor din cadrul organizatiei.

Vedem ca principala resursa in mentinerea si dezvoltarea antreprenoriala resursa umana. Controlul, gestiunea optima, valorificarea acesteia sunt variabile de prima importanta nu doar in evitarea restrangerii activitatii, a prezentei pe piata, dupa cum am mentionat, ci si esentiale in mentinerea unui ritm adecvat si sanatos de crestere.

Credem in acest principiu de gestiune optima a resurselor umane, venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii de recrutare, selectie si evaluare in acest sens si, mai mult, punem la randul nostru in aplicare consultanta oferita in aceasta directie.

Recrutarea, selectia si evaluarea initiala raman componente esentiale ale optimizarii eficientei unei organizatii. Motivatia, factor generic cheie in performanta profesionala, poate fi incurajata prin procesul de inductie, in perioada de inceput, dar nu poate exista in absenta unor stimuli interni prezenti ab initio in randul viitorilor angajati, inca din etapa de recrutare si selectie. Prin procesul de recrutare, oferim clientilor nostri cel putin fundamentul stabil pe care ei, daca doresc, pot modela si orienta sau, talentul si abilitatile necesare pentru insertia profesionala rapida.

Din cele mentionate nu putem trage concluzia ca recrutare candidatilor potriviti a devenit mai usoara, apreciind ca piata fortei de munca ar fi mai generoasa decat in anii de crestere economica. Credem ca cerintele din partea angajatorilor in ce priveste un proces de recrutare trebuie sa fie acum mult mai riguroase, rezultatele mult mai usor masurabile, cuantificabile (lucru de care rareori s-a tinut seama in trecut), pe de o parte, iar pe de alta parte, efortul esential al unei organizatii trebuie sa fie, mai mult ca oricand, centrat pe elementele de business core, adica exact ceea ce defineste o afacere, un produs, pe piata si in raport cu clientii sai.

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/oradea.jpg
Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.