Firma de recrutare in Bucuresti

AMS Human Resources Srl.

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/team-rounded-radu.png

Radu Bonchis
CEO
Telefon: +40-723-610-450
Email: radu@ams-hr.ro

Oferim servicii de recrutare in Bucuresti.

In mai bine de 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, firma noastra ofera servicii avansate de recrutare personal si in capitala.

Recrutare, coaching si consultanta organizationala, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri acolo unde acestia au nevoie de noi.

Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!

Clientii nostri despre noi

Suntem agentia ta de resurse umane din Bucuresti

In 2007, din dorinta de a aduce in mediul privat o combinatie optima de stiinta si metoda in evaluarea de personal, pe de o parte, si pragmatismul cerut de business privind recrutarea, am luat decizia de a pune bazele AMS Human Resources.

In cei 13 de ani de la inceputul de atunci, am participat alaturi de partenerii nostri la construirea de proiecte locale, regionale si nationale, contribuind cu succes la recrutarea talentelor potrivite pentru organizatiile clientilor nostri. Am adus plus valoarea in cele mai variate industrii, de la vanzari, marketing, productie, inginerie pana la logistica, transport, constructii si, in mod aparte, distinct, si in IT.

Pe langa dezvoltarea la nivel de expertiza si capacitate de a raspunde direct si prompt nevoilor partenerilor nostri, ne-am extins oferind servicii de recrutare in cele mai mari orase din vestul tarii, Timisoara, Cluj si Oradea. In fiecare din aceste locatii, consultantii nostri au lucrat in nenumarate proiecte ajungand sa fim recunoscuti ca parteneri de incredere in recrutarea de personal, consultanta in resurse umane si coaching pentru performanta.

Pastrand acelasi ritm de dezvoltare din ultimii ani, am luat decizia sa ne extindem de aceasta data si in Bucuresti si sa venim in ajutorul companiilor din capitala cu serviciile noastre de recrutare.

In mod aparte, dezvoltarea noastra in Bucuresti este diferita de fiecare pas pe care l-am facut pana in prezent, si anume prin faptul ca inca cu mult timp de a deschide biroul nostru in capitala, am participat in numeroase proiecte prin care am recrutat pentru companii din Bucuresti. Astfel, a avea o locatie fixa cu consultanti locali ni s-a parut a fi o decizie fireasca in procesul nostru de extindere si dezvoltare.

Ce putem noi oferi diferit in ce priveste recrutarea de personal fata de firmele de recrutare deja existente in Bucuresti? Putem si suntem diferiti prin modul in care comunicam cu partenerii nostri si ne asiguram ca intelegem intocmai nevoie lor, prin felul in care intelegem ca recrutarea poate fi punctul forte in dezvoltarea unei companii, la fel de bine cum poate fi principala sa vulnerabilitate, prin faptul ca manifestam perseverenta, creativitate si intelegem sa integram in mod inteligent experienta de peste 13 ani de pe piete locale diferite, in contextul mai larg si mai competitiv pe care il reprezinta capitala tarii. Feedback-ul primit de la partenerii nostri din Bucuresti, cu mult timp inainte de a ne extinde in capitala, a fost unul pozitiv, incurajator si care ne-a aratat ca abordarea noastra a functionat acolo unde modul de lucru al companiilor locale s-a dovedit ineficient.

Intelegem ca recrutarea este indeosebi un proces de comunicare, orice viciu in modul in care comunicarea se realizeaza impiedicand obtinerea rezultatelor optime in recrutare. A fi eficace, deci a obtine rezultate, in comunicare, si implicit in recrutare, presupune sa fii flexibil, sa intelegi ce resurse sunt necesare si sa dai dovada de perseverenta si varietate in modul de lucru. Stim ca experienta conteaza, ajuta, dar in recrutare, in Romania in general si in Bucuresti, in particular, unde cererea din partea firmelor care angajeaza este mai mare decat oferta din piata muncii (dovada fiind somajul foarte scazut, practic inexistent) este absolut esential sa intelegem ca ce functiona in urma cu cativa ani, nu mai functioneaza in prezent. Daca in trecut recrutarea putea fi facuta preponderent pasiv, in prezent, ea are nevoie sa fie activa, sa atraga si sa genereze incredere si decizie din partea celeilalte categorii de parteneri, nu firmele care angajeaza, ci candidatii care decid sa faca o schimbare in cariera.

Te asteptam la biroul nostru!

Suntem increzatori ca asa cum am adus o diferenta in ce priveste recrutarea in fiecare din orasele din vestul tarii, la fel vom face si in ce priveste recrutarea in noua noastra locatie, Bucuresti.

Calea Dorobanți nr. 170. et. 3, ap. 11. București, 010582

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2020/02/bucuresti.png
Bine de stiut:

Capitala este cel mai populat oras si cel mai important centru industrial si comercial al Romaniei.

Populatia de aprox. 2 milioane de locuitori face ca Bucurestiul sa fie al 10-lea oras ca populatie din UE. Conform unor estimari, orasul aduna zilnic peste 3 milioane de oameni.

Bucurestiul are o capacitate de atractie mai mare odata ce tinerii incep sa isi caute un loc de munca.

Populatie
  • Municipiu: 1.9 milioane
  • Urbana: 2.1 milioane
  • Metropolitana: 2.4 milioane
Linkuri utile
Ai o afacere si cauti personal calificat?
Cu siguranta te putem ajuta. Obtine o oferta de pret!
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.