AMS Human Resources

Agentie de recrutare personal

Pornind de la experienta comun impartasita ca o echipa sau o organizatie este un mix de performante individuale, venim prin serviciile de recrutare in intampinarea nevoilor clientilor nostri in a-si gasi angajati cat mai potriviti companiilor lor.

Calitatea echipei din cadrul unei organizatii este factorul esential numarul 1 al reusitei in atingerea obiectivelor unei companii.

Candidatilor nostri, le oferim un serviciu profesionist, caracterizat de integritate, confidenţialitate si obiectivitate, ca elemente centrale ale filosofiei noastre de activitate.

In mai bine de 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, ne-am dezvoltat ca agentie nationala, cu birouri in marile orase din Romania. Ajutam de la companii locale pana la corporatii multinationale sa obtina acei noi membri de echipa de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor asumate.

Acordam un loc aparte recrutarii in IT si sprijim companiile din industria software sa creasca. Recrutam pentru departamentele de development, dar si pentru cele care asigura deployment si suport. Suntem printre putinele agentii de recrutare care ofera catre industria software din Romania, un serviciu stabil si predictibil la nivel national, prin birourile noastre din capitala si marile oras ale tarii.

 

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png

Servicii oferite:

Recrutare

Recrutarea si selectia de personal

Coachig

Coaching pentru performanta, facilitand atingerea obiectivelor pe care compania si angajatul le impartasesc

Consultanta

Formarea atitudinilor potrivite

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.