Consultanta

in domeniul retentiei si motivarii

Formarea atitudinilor potrivite

Din 2007 suntem prezenti alaturi de clientii nostri cu servicii de consultanta in managementul talentului. Avand o bogata experienta in evaluare de personal, fie ca vorbim de masurarea personalitatii, a structurii motivatiei sau competentelor emotionale, oferim imagini detaliate cu privire la specificul fiecarui angajat in ce priveste particularitatile sale ca persoana, modul in care se angajeaza in sarcina precum si propriul sau management al emotiilor.

Suntem atenti sa folosim doar teste etalonate pe populatie romaneasca, prin asta asigurand clientii nostri de rezultate valide (rapoarte care masoara la ceea ce pretind ca masoare, nu variabile mai putin relevante) si fidele (rapoarte care ofera rezultate precise si diferentiaza acurat scorurile obtinute).

Rapoartele furnizate au in vedere productivitatea si posibilitatile prin care aceasta poate fi stimulata, fie printr-o mai buna adaptare la sarcinile profesionale, fie prin identificarea elementelor cheie ce pot asista relatia manager – angajat in a deveni mai eficace.

Asistam companiile si in evaluarea nivelului de satisfactie si insertie profesionala a angajatilor, alaturi de propuneri de optimizare a ei.

 

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.