Consultanta

in domeniul retentiei si motivarii

Formarea atitudinilor potrivite

Inca din 2007 suntem prezenti alaturi de clientii nostri cu servicii de consultanta in managementul talentului. Avand o bogata experienta in evaluare de personal, fie ca vorbim de masurarea personalitatii, a structurii motivatiei sau competentelor emotionale, oferim imagini detaliate cu privire la specificul fiecarui angajat in ce priveste particularitatile sale ca persoana, modul in care se angajeaza in sarcina precum si propriul sau management al emotiilor.

Rapoartele furnizate au in vedere productivitatea si posibilitatile prin care aceasta poate fi stimulata, fie printr-o mai buna adaptare la sarcinile profesionale, fie prin identificarea elementelor cheie ce pot asista relatia manager – angajat in a deveni mai eficace.

Asistam companiile si in evaluarea nivelului de satisfactie si insertie profesionala a angajatilor, alaturi de propuneri de optimizare a ei.

Contact

Clientii nostri despre noi

Clients Logo
In piata in care activam, IT - web development, recrutarea de oameni de calitate este una dintre cele mai grele task-uri. Faptul ca INNOBYTE are sediul in Bucuresti, mai adauga un nivel de dificultate, insa, partenerii nostri de la AMS Human Resources au reusit ceva ce nu credeam, si anume, sa gaseasca oameni care sunt potriviti pentru nevoile noastre intr-un timp foarte scurt, comparativ cu alte companii de recrutare cu care colaboram. Pe langa asta, profesionalismul si deschiderea de care dau dovada ne fac sa ne dorim colaborarea cu AMS Human Resources pe termen lung. Categoric o companie de recrutare cu care o sa va placa sa colaborati!

Catalin Somfalean, CEO INNOBYTE – Serious WEB development

Clients Logo
We worked with AMS Human Resources for the recruitment/selection of personnel for our hotel in Oradea, RAMADA. Thus, more than half the staff was recruited/selected by AMS Human Resources. We appreciate the professionalism, rigorous methodologies and ability to adapt to our needs on the one hand and attention to detail, quick understanding of organizational culture area in which we operate, on the other hand. Management positions, starting at the intermediate level and up to the closest top leadership, have been granted appropriate approaches to the smallest details, procedures and selection tools and indicators identifying exactly the features that we wanted our future employees to develop. We confirm thus a high level of satisfaction from our side regarding the fast insertion on the job, persistent involvement, responsibility and competence of selected employees, evidenced by the work carried out so far by them. We recommend AMS Human Resources as a solid business partner, whose services are in our view an "ingredient" of first importance in achieving an optimal level of competitiveness in the market, regardless of domain, responsible and very thorough, flexible and also rigorous.

ROMAN KOFLER, General Manager, Hotel Ramada Oradea

Clients Logo
Identificarea cat mai acurata a talentului, a indicatorilor de performanta si alegerea solutiilor de atragere a acestuia in cadrul companiei noastre au fost aspecte definitorii in construirea unei relatii de afaceri stabile si de viitor cu AMS – human resources.

Adrian Florin Popa, Director Financiar, Grupul de firme Proges

Responsabilitate, implicare, eficienta si orientare spre rezultat sunt elementele cheie ale colaborarii noastre cu AMS – human resources. Excelenta comunicare si disponibilitatea ridicata a consultantilor sai sunt garantii de succes in viitoarele noastre colaborari.

Florin Puiu, Regional Sales Manager, Netpoint

Clients Logo
Am colaborat cu AMS Human Resources in proiecte de recrutare si selectie de personal, prilej cu care am avut placerea sa fim in mod pozitiv impresionati de profesionalismul, atentia si promptitudinea consultantilor sai. Apreciem serviciile acestora ca fiind de buna calitate, bine adaptate nevoilor exprimate de noi pe parcursul colaborarii, un elemente de plus valoare din perspectiva performantelor obtinute de candidatii selectati. Recomandam cu convingere AMS Human Resources ca un partener de incredere, flexibil, prompt si riguros.

Dragos Ionescu , Director Comercial, MELINDA STEEL SA

Top