Coaching

Coachingul este CALEA ELEGANTA SPRE PERFORMANTA.

Coachingul vine din sport si impartaseste o parte din principiile pe care le are acolo. Prin coaching clientul gaseste singur, doar asistat de catre coach, cele mai bune perspective asupra obiectivelor si problemelor sale, precum si cele mai adecvate resurse in aceasta directie. Inseamna de cele mai multe ori schimbare de perspectiva, un salt peste problemele cu care acesta s-a obisnuit sa le rezolve doar in anumite modalitati. Acolo unde perspectiva obisnuita in abordarea obiectivelor presupune in cele mai multe cazuri mai mult efort si stres, coachingul vine si deschide perspective noi, modalitati alternative de abordare a intregului demers, astfel ca multe dintre dificultatile identificate initial dispar de la sine sau devin foarte usor de depasit prin simpla reformulare a lor.

Cum face coaching-ul asta? Prin intrebari, prin scoaterea clientului din problema sa, prin activarea unor resurse in cadrul acestuia despre care el nu stia ca le detine. Un loc important este detinut de identificarea obiectivelor importante pentru client, a valorilor sau a altor obiective si mai importante ce pot sta in spatele lor, obtinerea angajamentului si asumarea traseului de parcurs pana la atingerea lor. Autevaluarea continua a rezultatelor obtinute si modificarea strategiilor este esentiala in coaching: ce am facut? ce am intentionat? ce am obtinut?

Coachingul este de mai multe feluri (de viata, financiar, de performanta etc). Ceea ce oferim noi, AMS Human Resources este coaching pentru performanta, facilitand atingerea obiectivelor pe care compania si angajatul le impartasesc.

Un loc aparte in expertiza noastra il are coaching-ul de echipa, si anume identificarea acelor resurse unice si aparte in cazul fiecarei echipe, a gradului ei de incluziune in efortul comun a fiecarui aport individual, stimularea creativitatii si crestererii continue ca si element de identitate al echipei.

 

//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon512x512.png
//www.ams-hr.ro/wp-content/uploads/2019/12/ams-footer-logo-3.png

Agentie de recrutare

AMS Human Resources: Firma de recrutare personal cu peste 13 ani de experienta in proiecte locale, regionale si nationale, cu o echipa dedicata profesional atingerii obiectivelor de HR ale partenerilor nostri.

Newsletter

100% util, 0% spam.