COACHING

Coachingul este in ultimii 20 de ani o industrie in crestere, tot mai multe companii si manageri din cadrul acestora apeland la el.

Coachingul vine din sport si impartaseste o parte din principiile pe care le are acolo. Prin coaching clientul gaseste singur, doar asistat de catre coach, cele mai bune perspective asupra obiectivelor si problemelor sale, precum si cele mai adecvate resurse in aceasta directie. Inseamna de cele mai multe ori schimbare de perspectiva, un salt peste problemele cu care acesta s-a obisnuit sa le rezolve doar in anumite modalitati. Acolo unde perspectiva obisnuita in abordarea obiectivelor presupune in cele mai multe cazuri mai mult efort si stres, coachingul vine si deschide perspective noi, modalitati alternative de abordare a intregului demers, astfel ca multe dintre dificultatile identificate initial dispar de la sine sau devin foarte usor de depasit.

Cum face coaching-ul asta? Prin intrebari, prin scoaterea clientului din problema sa, prin activarea unor resurse in cadrul acestuia despre care el nu stia ca le detine. Un loc important este detinut de identificarea obiectivelor importante pentru client, a valorilor sau a altor obiective si mai importante ce pot sta in spatele lor, obtinerea angajamentului si asumarea traseului de parcurs pana la atingerea lor. Autevaluarea continua a rezultatelor obtinute si modificarea strategiilor este esentiala in coaching.

Coachingul este de mai multe feluri (de viata, financiar, de performanta etc). Ceea ce oferim noi, AMS Human Resources este coaching pentru performanta, facilitand atingerea obiectivelor pe care compania si angajatul le impartasesc.

Un loc aparte in expertiza noastra il are coaching-ul de echipa, si anume identificarea acelor resurse unice si aparte in cazul fiecarei echipe, a gradului ei de incluziune in efortul comun a fiecarui aport individual, stimularea creativitatii si crestererii continue ca si element de identitate al echipei.

Contact

Clientii nostri despre noi

Clients Logo
In piata in care activam, IT - web development, recrutarea de oameni de calitate este una dintre cele mai grele task-uri. Faptul ca INNOBYTE are sediul in Bucuresti, mai adauga un nivel de dificultate, insa, partenerii nostri de la AMS Human Resources au reusit ceva ce nu credeam, si anume, sa gaseasca oameni care sunt potriviti pentru nevoile noastre intr-un timp foarte scurt, comparativ cu alte companii de recrutare cu care colaboram. Pe langa asta, profesionalismul si deschiderea de care dau dovada ne fac sa ne dorim colaborarea cu AMS Human Resources pe termen lung. Categoric o companie de recrutare cu care o sa va placa sa colaborati!

Catalin Somfalean, CEO INNOBYTE – Serious WEB development

Clients Logo
We worked with AMS Human Resources for the recruitment/selection of personnel for our hotel in Oradea, RAMADA. Thus, more than half the staff was recruited/selected by AMS Human Resources. We appreciate the professionalism, rigorous methodologies and ability to adapt to our needs on the one hand and attention to detail, quick understanding of organizational culture area in which we operate, on the other hand. Management positions, starting at the intermediate level and up to the closest top leadership, have been granted appropriate approaches to the smallest details, procedures and selection tools and indicators identifying exactly the features that we wanted our future employees to develop. We confirm thus a high level of satisfaction from our side regarding the fast insertion on the job, persistent involvement, responsibility and competence of selected employees, evidenced by the work carried out so far by them. We recommend AMS Human Resources as a solid business partner, whose services are in our view an "ingredient" of first importance in achieving an optimal level of competitiveness in the market, regardless of domain, responsible and very thorough, flexible and also rigorous.

ROMAN KOFLER, General Manager, Hotel Ramada Oradea

Clients Logo
Identificarea cat mai acurata a talentului, a indicatorilor de performanta si alegerea solutiilor de atragere a acestuia in cadrul companiei noastre au fost aspecte definitorii in construirea unei relatii de afaceri stabile si de viitor cu AMS – human resources.

Adrian Florin Popa, Director Financiar, Grupul de firme Proges

Responsabilitate, implicare, eficienta si orientare spre rezultat sunt elementele cheie ale colaborarii noastre cu AMS – human resources. Excelenta comunicare si disponibilitatea ridicata a consultantilor sai sunt garantii de succes in viitoarele noastre colaborari.

Florin Puiu, Regional Sales Manager, Netpoint

Clients Logo
Am colaborat cu AMS Human Resources in proiecte de recrutare si selectie de personal, prilej cu care am avut placerea sa fim in mod pozitiv impresionati de profesionalismul, atentia si promptitudinea consultantilor sai. Apreciem serviciile acestora ca fiind de buna calitate, bine adaptate nevoilor exprimate de noi pe parcursul colaborarii, un elemente de plus valoare din perspectiva performantelor obtinute de candidatii selectati. Recomandam cu convingere AMS Human Resources ca un partener de incredere, flexibil, prompt si riguros.

Dragos Ionescu , Director Comercial, MELINDA STEEL SA

Top